OM OSS

Fast inredning till publik miljö!

Alla våra produkter är framtagna för att passa miljöer där man har höga krav på funktionalitet, säkerhet och tåliga material för ett aktivt nyttjande samtidigt som det ska tillföra design som skall öka attraktionen för anläggningen.

Våra lösningar hittas i besöksintensiva anläggningar, exempel på det är såklart i gym, idrott och simanläggningar, men även i skolor, personalomklädnad, logistik/industri, brand och blå-ljus stationer, sjukhus, mäss & kongresshallar, hotell, restauranger och shoppingcentrum.

Så gott som alla våra produkter är i glas & aluminium, material som inte bara är snyggt utan också är mycket hållbart, motståndigt för slag, repor och rost, enkla att hålla rena och bra för miljön då de går att återvinna.

Vi har arbetat med inredning till publika miljöer sedan 2006 och tycker att det är roligt att få lägga vårt personliga engagemang för att hitta den lösning som passar just eran miljö bäst!

Vi har inga ”lagerprodukter” och har därför möjlighet att skräddarsy storlekar och uppställningar efter behov, med det sagt så finns det modeller och storlekar som ofta beställs och blivit en form av standard.

ACSS är ett Stockholmsbaserat företag men säljer till företag över hela Sverige och även till Norge och Danmark. Under hösten 2022 omorganiserade vi och våra inredningsprodukter flyttades från företaget ACSS Interior Solutions AB till ACSS Sanitet och Inredning AB.

Förutom nytt organisationsnummer så är allt precis som det var innan!

Senaste nytt

Inget hittades

Det verkar som att vi inte kan hitta det du letar efter. Prova att göra en sökning.

KONTAKTA OSS

Helena Creutz Andersen

0707-523724
helena@acss.se

Patrik Wilson

0708-260935
patrik@acss.se

Alex Wilson

0708-676608
alex@acss.se

Maria Skolgata 83, 118 53 Stockholm

08-41 00 79 90

info@acss.se