Omklädningsbås / Omklädningskabiner

Man kan förvisso ha samma typ av bås som våra toalett eller duschbås som omklädningsbås men vår renodlade produkt för omklädning har en speciell funktion. Användningsområdet är att avgränsa ankomstytan till ex simhallens omklädningsrum mot innerområdet (ex duschutrymme) genom att ha en rad av omklädningsbås emellan. Funktionen är att gå in på ena sidan, byta om och komma ut på andra sidan ombytt. Det ger en naturlig avgränsning för ytterskor, platsbesparande, integritetshöjande och möjlighet för unisex. Praktiskt är båset uppbyggt med två motstående dörrar och en spak som låser respektive låser upp båda dörrarna samtidigt. Båsen är gjorda av glas och beslag i anodiserat aluminium med integrerad bänk och klädhängare. Kabinerna måttbeställes utifrån rådande förutsättningar och glaset lamineras i önskad färg och grad av transparens. Våra omkädningsbås i glas är förutom självklart eleganta, mycket tåliga, hygieniska genom enkel renhållning och utan fogar, och slitaget är så gott som obefintligt tack vare materialvalen vilket ger en snygg miljö i många år framöver.

Specifikationer


  • Härdat laminerat 5+5 säkerhetsglas
  • Beslag i anodiserad aluminium
  • 3 vita utföranden och en svart
  • Vanceva färgfolier eller egen screentryckt folie
  • 3 olika transparens
  • Float eller Optiwhite (extra vitt) glas

Beskrivningstext


Handdukskrokar i anodiserad aluminium som fästes direkt på glaset.
List i anodiserad aluminium för att undvika insyn mellan dörr och angränsande vägg . Kan vara aktuellt till bås i unisex rum.

FAQ


Med dagens krav på integritet är detta en perfekt lösning.Patrik / ACSS

Val & Tillbehör


Färg
Transparens
Dörrstängare
Klädhängare i anodiserat aluminium som fästes direkt på glaset.

Inför köp


Tänk på att fasta väggar som ska bära glasväggar är byggda enligt gällande branschregler för våtrum. Glas är tungt och bra infästning krävs. Alla ev behov av hål i glasen måste beställas innan tillverkning. En rekommendation är att fästa alla detaljer och tillbehör direkt på glaset istället för att göra hål då kabinerna kommer hålla sig fina i all oändlighet och det kan bli aktuellt att byta tillbehör över tid. Då vill man inte ha hål som inte längre passar.

Inför montage


XX